Meddelande från tävlingsarrangören

Välkomna till årets unghästtest på Sörjsö Ridcenter Värnamo.
Observera att du måste vara medlem eller plusmedlem i ASVH samt en regional förening för att vara berättigad att anmäla. För den som ej löst medlemskap kommer anmälan räknas som ogiltig. Medlemskap löses enklast på ASVHs hemsida www.asvh.se
För dig som är Jlvfmedlem subventionerar vi avgiften med 200 kr. Avgiften är 1200 kr för icke medlem i JLVF. Efteranmälan i mån av plats till en extra kostnad av 300 kr. Uppstallning kan erbjudas detta bokas och betalas direkt via Katarina Kinell Sörsjö Ridcenter 070-6933013
Den 20 maj har vi genrep för Lasse Berglund (reserv Eva Ingesson) inför unghästtestet. Observera att om du vill delta i genrepet så görs anmälan via separet arrangemang här i tdb.
Glöm inte att ange rätt visare på din häst. Är det inte du som anmäler som skall visa, kan du lägga till den personen under fliken mina ryttare, och sedan välja denna som visare/ ryttare. Om det inte går kan du ange den andre visare/ ryttaren i meddelanderutan.
Är det så att din häst står som hingst i papperna fast det är en valack? Anmäl isåfall till klass 11. Kastrerad.
För att kunna delge så mycket information som möjligt om din häst då den visas, finns det speakerunderlag på Jlvf.s hemsida. Tag möjligheten att fylla i en sådan och maila till info@jlvf.se alternativt ta med er på visningsdagen och lämna i sekretariatet då ni anmäler.
Information kommer regelbundet läggas ut på www.jlvf.se. Glöm inte att läsa propositionen och bedömningsreglementet. Propositionen hittar du under unghästtest på www.jlvf.se hemsida.

Nr Status Namn Anmälda Reserver    
1 Klubb
3årig häst JLVF medlem
18 0
Ridhäst 
2 Klubb
4årig häst JLVF medlem
0 0
Ridhäst 
3 Klubb
3årig häst ej JLVF medlem
6 0
Ridhäst 
4 Klubb
4årig häst ej JLVF medlem
0 0
Ridhäst 

Totalt 24 anmälningar i alla klasser

Nr   Namn Anmälda Reserver    
11  
Kastrerad
5 0
Ridhäst 
5 | Anmälda |
12  
Till Salu
2 0
Ridhäst 
2 | Anmälda |